Vaga,Skorpija,Strelac:Vikend horoskop nosi razlicita raspolozenja i burne preokrete!

Vaga,Skorpija,Strelac:Vikend horoskop nosi razlicita raspolozenja i burne preokrete!

2024-07-25 Off By Admin

Bicete povredjeni sto ce vas jedna osoba iskljuciti iz svojih planova. Za uzvrat cete i vi nju iskljuciti iz svoga zivota. Zauvek…

STRELAC

Tokom vikenda pred vama jedna vas osoba nece ukljuciti u svoje planove.  Tako ce da dodje do burnih preokreta u vasem ziviotu. Mada se smete zakleti da se to nece desiti, ipak na zalost hoce. I to sto ce vas iskljuciti iz svojih planova, dace vam inat da postupite isto. Zasto?

Jednostavno ce vas zaboleti takva prevara, pa ce vas izdati snaga. Zabolece vas duboko u srcu, izdace vas nervi i vi se necete moci smiriti. Ma koliko volite tu osobu, resicete da nacinite definitivan rez.

Ona ce vas iskljuciti iz svojih planova, a vi cete nju iskljuciti iz svoga zivota.  Zelecete da i nju vasa odluka zaboli, kao sto vas boli njena odluka. I jasno da niste prosjak ljubavi, niti vam treba da je molite. Svoju ljubav necete nametati, bez obzira koliko je voleli.

Zbog takvog preokreta skupicete snage da idete napred i da krenete od nule. Sacuvacete svoj ponos, ali cete okrenuti svoj novi list. I pokusati da zaboravite. Nece biti lako da oslobodite te ljubavi u srcu. Ali ce biti mnogo lakse kad budete znali da ste imali laznu ljubav one osobe koja vas nije uvazavala.

Stranice: 1 2