Vaga,Skorpija,Strelac:Vikend horoskop nosi razlicita raspolozenja i burne preokrete!

Vaga,Skorpija,Strelac:Vikend horoskop nosi razlicita raspolozenja i burne preokrete!

2024-07-25 Off By Admin

Vikend horoskop nosi  razlicita raspolozenja i burne preokrete!

VAGA

Vas vikend horoskop nece da vas odusevi, ali ce da vas smiri. A da  bi se to desilo, moralo bi da dodje do burnih preokreta. Trenutno vam nije jasno da postoje sanse da ce to i da se desi. Bolje receno, da moze da se desi.

Vas vikend horoskop vam to obecava.  Sada se radi o tome da cete da budete mnogo neodredjeni. Necete ni da se previse radujete, niti da se previse nadate. Kako god, vasi izgledi nisu takvi da bi vase nade mogle da rastu. Ipak ce biti velikih promena raspolozenja. I doci ce do burnih preokreta u vasem zivotu.

Ovo su dani u kojima cete morati da donesete vaznu odluku i da se pokrenete. Niste svesni da morate doneti veliku i definitivnu odluku. A donecete je u momentu. Iznenadicete sami sebe, jer ce i vas da iznenade.

Ono sto vas je mucilo, resicete u momentu. Tamo gde ste bili nesigurni i nestabilni, konacno cete se stabilizioovati. I stacete na svoje noge.

SKORPIJA

Budite jaki i odlucni, jer ovaj vikend ne zahteva mnogo. Od vas se ne ocekuje nista, osim da budete to sto jeste. Ne glumite jacinu tamo gde ste slabi i gde svi vide da ste na ivici placa.

Osecate se nevoljeno od jedne osobe za koju ste ucinili mnogo. Ona kao da je okrenula plocu i posvetila paznju vasem rivalu. Suparniku koji se nadmece sa vama i sve samo za njenu ljubav.  Bice da je izabrala njega i to kada ste joj pruzili punu paznju.

Kao da ce olako da odbaci vasu dobrotu srca i svu vasu pozrtvovanost. Zato ce doci do cestih promena vaseg raspolozenja. A ono svakako da vodi do  burnih preokreta. Mozda cete doneti odluku koja ce da je iskljuci iz vaseg zivota. I da vas konacno povede vas ponos napred i u neke nove i mirnije vode.

Mnogo ste se nadali jednom susretu, ali do njega nece doci. Zato idite napred i znajte da je mozda tako i bolje. Vec ste predugo  ziveli u laznoj nadi, tako da ce vam istina  doci kao pravo i bolje resenje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2