Petak,subota,nedelja:Dani za nove susrete i nove mogucnosti!

Petak,subota,nedelja:Dani za nove susrete i nove mogucnosti!

2024-07-25 Off By Admin

VAGA

Budite neko ko ce da svima oko sebe pokaze  ko ste. Vi niste neko ko se hvcali bez razloga. Ono sto sledi bice  pravi razlog vasoj sreci. Ostvaricete se kao sto  niste ni sanjali da hocete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Radno ste uspesni ali emotivno prazni i usamljeni. Od vas se  ceka da se potrudite na polju emocija. Neko vam se dopada ali niste hrabri da mu to pokazete. Bili biste srecniji da posaljete koji pogled obozavanja.

 

STRELAC

Vasa situacija nije tako ohrabrujuca, pa budite oprezni. Deluju da vam ovih dana nista nije kako ocekujete da bude. Ne vredi vam da ocajavate, vec  se potrudite da bude drugacije.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete mnogo okretniji i spremniji da sledite srce. Za sada vas upucuje na jednu vodoliju. Pratite je i sledite svaki njen korak. Ovi dani su za nove mogucnosti, pa mozda vam se ukaze za direktan susret.

 

VODOLIJA

Niste svesni situacije koja se pruza, pa mislite da vas jedna osoba ne voli. Svesno ste je povredili i niste ni svesni toga. Vreme je da spustite loptu i da znate sta vam je dalje ciniti. Razmislite koliko ste se i vi promenili! Ne znaci vam toliko kao pre, a to je boli, dok se vi ljutite.

 

RIBE

Vreme je za nove susrete  i vama se smesi jedno lepo poznastvo. I mada ce da vas  zainteresuje ta osoba, necete se odmah odati. Polako sto se tice emocija, i nemojte da brzate. Ubrzo cete oboje shvatiti da se radi o obostranoj simpatiji. Na pomolu nova emotivna veza!

Stranice: 1 2