Petak,subota,nedelja:Dani za nove susrete i nove mogucnosti!

Petak,subota,nedelja:Dani za nove susrete i nove mogucnosti!

2024-07-25 Off By Admin

Ovo su dani za nove susrete i nove mogucnosti!

OVAN

Dani za nove susrete su pred vama, i vi iskoristite neko poznastvo. Nikad se ne zna cemu ono vodi, mada imate izvesne nade. Vreme je da se okrenete jednom koje licno vi izdvajate. Neka ne ostane samo slucajni susret!

 

BIK

Vi se ponasate neodredjeno, a pred vama su nove mogucnosti. Ucinite nesto da biste se mogli odluciti za odredjene korake. To da i dalje stojite u mestu, ne ide vam. Morate se malo pokrenuti.

 

BLIZANCI

Budite  svesni situacije u kojoj cete se naci. Nece vam biti lako ali se ozbiljno postavite na visini zadatka. Od vas neki ocekuju mnogo, pa se morate potruditi da opravdate poverenje. Slede pohvale za snalazljivost.

 

RAK

Vasa ogromna dobrota prevazilazi sve okvire ljubavi. Vreme je da vamodredjene osobe pokazu zahvalnost za sve sto cinite za njih. U svakom slucaju cinite vise za njih, nego one vama. Bice mogucnosti da vam uzvrate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Niste neko ko se mnogo snebiva, ali ce vas jedna osoba baciti u dilemu.  Pruzaju vam se razune mogucnosti koje morate iskoristiti. Nista se ne dvoumite, vec gledajte sta vam je prioritet. Ono sto biste planirali za kasnije, sada ce vam da donese iznenadne korake.

 

DEVICA

Bicete odlucniji sto se tice jedne osobe, mada cete ostati na distanci. Vreme je da razmislite sta hocete i sta vam je zelja. Nemojte  da vasa osecanja cekaju dugo da izadju na videlo dana. Vreme  je da potekne reka emocija i da budete otvoreni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2