Lav ce naredni period biti kralj zodijaka,a bliski po sreci,bice mu Vodolija i Ovan!

Lav ce naredni period biti kralj zodijaka,a bliski po sreci,bice mu Vodolija i Ovan!

2024-07-25 Off By Admin

VAGA

Ona ste sto ce morati da se konacno stabilizuje i nadje prioritete. Mada ste odlucni i savesni, cesto ste neodlucni. Okrenite se malo vise nekim ozbiljnim i realnim cinjenicama. Odluke koje slede donosicete lakse.

 

SKORPIJA

Budite jaci i pokazite da necete mariti mnogo za one sa strane. Vreme je da pocnete da mislite o sebi i svome zdravlju. Okrenuti sebi mozete mnogo toga ostvariti.Vreme je i za nove i vazne odluke.

 

STRELAC

Budite odresiti kada su neke osobe u pitanju. Vase misli vas vode ka jednom liku, ali ste u dilemi da li mu prici. Pokazite da vas vode cisto srce i nada koja srecu sluti. Ne odlazite jer cete se naci u prilici da uspete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bicete sigurni u sebe i osecanja svoga srca. Zato budite spremni da izgovorite naglas reci koje nosite u srcu. U narednom periodu biste mogli da usrecite jednu osobu. Ali i ona vas. Planirajte, mislite, kako biste ucvrstili osecanja.

 

VODOLIJA

Period koji sledi donece vam puno srce. Jedan nasmejani lik ce se useliti u vase srce. Ljubav koja vas bude vodila bice olicenje velike i prave ljubavi. Bas onakve o kakvoj mnogi sanjaju. Valda ce to biti nagrada za sve sto ste trpeli do sada.

 

RIBE

I vasi planovi ce konacno da dodju na red. Sve sto cinite i zelite, moracete licno da pokrenete. Ako ste do sada verovali nekome, verujte da cete uskoro biti nepoverljivi. Ranije ste se poveravali, a sada cete shvatiti da neke informacije morate sacuvati samo za sebe.

Stranice: 1 2