Lav ce naredni period biti kralj zodijaka,a bliski po sreci,bice mu Vodolija i Ovan!

Lav ce naredni period biti kralj zodijaka,a bliski po sreci,bice mu Vodolija i Ovan!

2024-07-25 Off By Admin

Lav ce naredni period biti kralj zodijaka, a bliski po sreci bice mu ovan i vodolija!

OVAN

Naredni period ce biti zanimljiv. Bicete bliski po sreci onome koji vlada i cija vladavina pocinje. Konacno cete stati na svoje noge. Vase zelje ce biti prioritet, a vasi koraci ce da vas vode ka sreci. Konacno cete moci da se radujete sreci.

 

BIK

Za sada vam ne sledeneke promene, ali cete se morati izboriti za njih.  Ovako vise nece moci da stojite u mestu i da se ne desava nista. Morate se stabilizovati i radno i emotivno. Na oba polja stojite lose.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pobrinite se za jednoga raka koji vas iskreno voli. Ujedno vas postuje i ceni sve sto cinite, ali mu nije milo sto planirate mimo njegovog znanja. Ucinite nesto da i njega ukljucite u svoje planove. Ili cete ga iskljuciti iz svoga zivota.

 

RAK

Mada volite jednog blizanca, u narednom periodu cete razmisliti o svemu. Vec mislite da vas ne ukljucuje u svoje planove. Zato razmisljate da ga iskljucite iz svoga zivota. Neka ovo bude period da se stabilizujete i znate na cemu ste.

 

LAV

Dragi lavovi, vi cete biti kralj zodijaka u periodu koji sledi. Krece vasa vladavina i vi cete biti u znaku ljubavi. Bicete bliski sreci i svemu lepome i zato se radujte sto cete konacno da budete i srecni i zadovoljni.

 

DEVICA

Vas uspeh ce uskoro da bude vrlo vidljiv i imate pravo da budete ponosni.  Mnogo toga losega ce da ostane iza vas. Najvaznije je to sto cete se konacno stabilizovati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2