Jarac,Vodolija,Ribe:Vikend koji sledi usrecice samo jednog od ova tri zodijaka!

Jarac,Vodolija,Ribe:Vikend koji sledi usrecice samo jednog od ova tri zodijaka!

2024-07-25 Off By Admin

RIBE

Nista nemojte da ocekujete ako se ne potrudite. Budite kao i uvek realista kojhi zna sta hoce. I ako vam  to sto zelite ne ide po planu, vi se nemojte nervirate. Uvek ste realni, pa svoja nedaca pripisijute zivotnim desavanjima. Kao necemu sto mora tako da se desi, tako i nikako drugacije.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I pred vama uvek imaju dve mogucnosti. Da prihvatite ono sto jeste i idete dalje. I sada cete imati  neke odredjene  zelje, ali se necete ljutiti ako ih ne ostvarite. Vi uvek znate sta vam je ciniti, pa cak iako vam nije lako.

I ovi dani su dani nade za vase srce. Vi ocekujete da se priblizite jednoj osobi, a ona vas izbegava. Kao da je slepa kod ociju, prosto vas ne primecuje ili samo glumi.

Pred vama su dani u kojima cete morati da znate sta da cinite. Morate se dobro potruditi da otkrijete o cemu se radi. Da li se pravi ili samo glumi ravnodusnost?

Ako zelite da znate sta je u pitanju, budite direktni. Nemojte da cutite, niti da krijete osecanja. Jednostavno budite otvoreni, pridjite joj i recite da se zaljubljujete. Sve ce vam reci pogled i tu cete tek znati kako dalje da postupate.

Stranice: 1 2