Jarac,Vodolija,Ribe:Vikend koji sledi usrecice samo jednog od ova tri zodijaka!

Jarac,Vodolija,Ribe:Vikend koji sledi usrecice samo jednog od ova tri zodijaka!

2024-07-25 Off By Admin

Vikend koji sledi usrecice samo jednog od ova tri zodijaka!

 

JARAC

Sledi vikend. Odavno posmatrate sve oko sebe, trazeci sebi zgodnu priliku da zablistate.  Nikako da vam uspe da se  izdvojite iz sredine i pokazete i ko ste i sta ste. Da vredite i koliko vredite. Uvek se nadje neko ko vas nadmudri i jednostavno iskoristi vasu tihu prirodu. Vasu dobru dusu i  vase poene da zgrabi za sebe.

I sada ce vasa desavanja da budu slucna i da zanemare vasu inteligenciju. Zato se osmelite da budete u prvom planu i da sledite samo svoje interese. Volite vi svoje prijatelje, ali im ne dozvolite da zloupotrebe vase dobro srce!

Bicete u lepom drustvu, ali ce vam raspolozenje da pokvari jedna osoba. Stalno ce na vase oci da ocijuka sa drugima, a vas ce ignorisati. Verujte da ce to da cini samo zato sto joj se svidjate. Bice to nacin samo da privuce vasu paznju i da vas zainteresuje.

A sve ostalo, moracete da pokrenete sami.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Dok se drugi trude da budu u prvom planu, vi cete biti neocekivano. Ovo ce biti vasi dani i uzivacete u njima. I dok nekima bude islo lose, vama ce da bude prelepo. Zablisatacete kao zvezda ali to ce biti u ime nove ljubavi.

Sledi vam susret koji ce vas iznenaditi ali i otvoriti nova osecanja u vasem srcu. Bice dovoljan pogled da shvatite da je to fatalna obostrana ljubav. Ona koja nosi i ne pita, niti postavlja uslove.

Ovo ce biti vasi dani, i tek ce da bude vas period koji sledi. Vasa lepa ljubav ce potrajati, a vi cete postati skladan zaljubljeni par. Postacete olicenje ljubavi i bicete uzor mladim zaljubljenim parovima. Vasa sreca ce da zivi i traje, a vi je negujte. Vasa ce ljubav biti dokaz da i slucajan susret moze postati tema o kojoj se moze pricati celog zivota. Sjajan period je pred vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2