Utorak,sreda,cetvrtak:Da li ste spremni za ljubav iz snova?!

Utorak,sreda,cetvrtak:Da li ste spremni za ljubav iz snova?!

2024-07-22 Off By Admin

 VAGA

Jasno je da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Bice ovo jako lep period. Jedan rak je spreman da se bori za vas i da vam na svaki nacin dokaze i pokaze svoju ljubav. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Cini se da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili novu sansu za srecu. Tri dana koja su pred nama ce ujedno biti i dani kada ce se ostvariti vase kolo srece. Razmislite o tome.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za emocije. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je do vas. Moze ovo biti jako lep period, i slede iznenadjenja u svakom slucaju. Bitno je da znate sta je ono sto zelite.

 

 JARAC

Ovo ce biti jako lep period. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da slede dani za velika iznenadjenja. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Moguce je da cete dobiti ono sto zelite.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Moze se reci da slede promene koje niste ocekivali jer sledi niz promena na koje niste spremni. Nemojte odustajati od svojih snova tek tako. Zivot je samo jedan.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti tri dana tokom kojih cete doci do svog cilja. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze vase srce, jer je sve ostalo samo na vama. Ucinite onako kako zelite, ne kako vam neko kaze da bi ste trebali…

Stranice: 1 2