Period izmedju dva Puna Meseca, prosledice posledice ovih dana svakom zodijaku!

Period izmedju dva Puna Meseca, prosledice posledice ovih dana svakom zodijaku!

2024-07-22 Off By Admin

 Period izmedju dva puna meseca tek ce da prosledi posledice svakom zodijaku!

OVAN

Pokazite svoje planove za dalje, ali ih samo drzite ovih dana. Nemojte ad ih pocinjete da sprovodite, sve dok ne zberete minuli rad. Deluje da ste poslovno bili jaki, ali cete emotivno biti slabi.

 

BIK

Mnogo cutite i nista ne govorite i uglavnom ste se povukli. Hvata vas besparica i konacno vam se ljulja tlo pod nogama. Tek sada vidite da ste pogresili i  cak se sabirate i gde.  Neka vam ovo bude lekcija da se uozbiljite.

 

BLIZANCI

Mada ste imali period nervoze i stresova, iapk ste uspeli mnogo.  nasli ste se oizmedju dve vbatre a svaka je mogla da vas opece i povredi. Verovatno cete zakljucitida ste okrenuti onoj  koja vas vise ceni i postuje. ako ste se i zalozili za nju, verujte da su to pozitivna ulaganja.

 

RAK

Vi ste kao i uvek, vredni,radni i savesni. Uvek ozbiljni i odgovorni, pa sta bi vam se moglodalje desavati. Uglavnom cete i dalje raditi i biti posveceni onima koje volite. Nece vam se bas uzvratiti onako kako zasluzujete.

 

LAV

Kod vas se desava da niste svesni nicega oko sebe. Cesto trebate reagovati na odredjene situacije, a vi ih zanemarujete. Neko vam se dopada a vi cekate zgodnu priliku, i nadate se prilici. Stvorite priliku sebi da je upoznate bolje, umesto sto se nadate da ce se stvoriti sama.

 

DEVICA

I dalje ste neko ko zna sta hoce i ko sledi svoje srce. Uvek ste na strani srca, pa makar na svoju stetu!Mozda nbiste morali da mnalo povedete racuna o tome kako se postavljate. Popslusajte i razum, da ne biste trpeli posledice!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2