Ponedeljak,utorak,sreda:Stizu sati suza i kajanja,bas kao i trenuci magije!

Ponedeljak,utorak,sreda:Stizu sati suza i kajanja,bas kao i trenuci magije!

2024-09-08 0 By Admin

Stizu sati suza i kajanja, ali i trenuci magije na ljubavnom planu!

OVAN

Od vas sledi poziv za jednu osobu, a nevoljno cete je zvati.Stizu sati za promene. Ipak necete moci da se oduprete utisku da ocekuje da je pozovete.  Pa i da ne zelite, ne mozete se odupreti pritisku jedne osobe koja zeli da vas pomiri.

 

BIK

Slede vam sati kajanja zbog ishitrenih reci koje ste izgovorili jednoj osobi. I da znate, nista ne vredi sto se sada kajete. Jako ste je povredili, a da ni sama nije svesna da to niste ucinili namerno. To nista ne menja stvari!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Osecate se na neki nacin olaksano zbog jednog obavljenog razgovora. I mada je bilo i dosta tesko voditi miran razgovor, uspecete. Imate i vi svoje stavove od kojih ne odustajete. Zato ni sada necete odustajati dok se ne pojasne stvari.

 

RAK

Mozda vas obuzme neka seta i stignu suze koje niste isplakali. Sve je lakse u tisini sobe, pa cete i sada da olaksate dusu. Nista posebno lose se nece zbivati, ali ste osecajni. Stici ce vas neka desavanja koja su se vec zbila.

 

LAV

Da ste neko ko je tako romantican, niste. Ali trenuci magije koji slede bice za vas veliko iznenadjenje. Vreme je da budete srecni i zadovoljni zbog nekih desavanja na ljubavnom planu.  Trenuci magije slede jer cete cuti da vas neko voli najvise na svetu.

 

DEVICA

Niste bas sigurni sta partner oseca prema vama, ali se mozete radovati. Jedan izlazak u drustvo ce vas jako veseliti. Bice to prilika da osetite da ste voljeni, cak i da vam se ne kaze. Sreca je u vasem srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2