Kada pogresni izbori srca stignu na naplatu: Ovi ce zodijaci biti razocarani uskoro!

Kada pogresni izbori srca stignu na naplatu: Ovi ce zodijaci biti razocarani uskoro!

2024-07-21 Off By Admin

VAGA

Nemojte da ste u dilemi, vec budite spremni za resenja. Vase srce kuca zarom ali niste sigurni. Cas vam se cini da je to ono pravo, a cas se dvoumite da li cete pogresiti ili ne! Ako ne pokusate, necete znati da li ste pogresili ili niste!

 

SKORPIJA

Skoro je neverovatno kako vas prati razocarenje na emotivnom polju. Nikako da dobro procenite osobu, vec pustite da vas osvoji na jedan pogled. Bice bolje samo ako ne budete zurili. Samo oprezno dok upoznate sva lica jedne osobe.

 

STRELAC

Vec ste spremni da zavolite nekoga srcemi dusom. Odavno se pokusavate poribliziti jednoj osobi. Cinite to kkorak po korak i skoro da ste uspeli. Svo vreme ste oprezno posmatrali i cenite da je pred vama ljubav vaseg zivota.

 

JARAC

Mozete ici samo srcem jer srcem uvek i idete. Takva ste osoba i ne znate drugacije. Kada volite, volite najvise od svih i vasa osecanja su cista. Zato vas cesto ponese luda ljubav u narucje tuzi i razocarenju. Ne ocajavajte, i srce gresi!

 

VODOLIJA

Mnogo cenite sebe, pa ste mozda i precenjerni u odnosu na neke osobe. Vasa sreca vas ceka i vodi i to bas do one koja vam je u srcu. Uvek znate sta ciniti i kao se postaviti u datoj situaciji.Vi ste nekako oprezni i nikada se ne predajete do kraja. Oprezni ste uvek!

 

RIBE

Vasa ljubav ce vas uskoro usreciti jer je konacno i vreme za to.  Jednoj ste osobi i melem i bolest, i sunce i kisa. Jednom recju, vi ste joj smisao zivljenja. Time ce vasa sreca da bude i jaca i veca. A vase povredjeno srce konacno ce naci lek u cistoj ljubavi.

Stranice: 1 2