Kada pogresni izbori srca stignu na naplatu: Ovi ce zodijaci biti razocarani uskoro!

Kada pogresni izbori srca stignu na naplatu: Ovi ce zodijaci biti razocarani uskoro!

2024-07-21 Off By Admin

Ovi ce zodijaci uskoro biti razocarani  u ljubavi jer ce ih stici pogresni izbori.

OVAN

Vi niste onaj kojem je stalo samo do izbora srca. Znate sta vam se desavalo pa ste uvek oprezni. Ne nastojite da se oglusite o izbore srca, ali uvek ukljucite razum.

 

BIK

Mnogo ste lako misleni i cesto previse verujete. Mozda ne biste smeli, ali ste tvrdoglavi. Cinite sto vam je volja. Zato ste bili razocarani nekim koga mnogo volite. Imacete sansu da nesto popravite.

 

BLIZANCI

Vasa ocekivanja su uvek velika, mada ste sebi nasli para. Vas partner je andjeo koji zemljom hodi. Suvise dobar i nezan, uvek vam je podrska cak i ako to niste zasluzili. Dosli ste do odlicnog izbora srca, pa nagradite ga postovanjem.

 

RAK

Zaljubicete se u momentu i to ce vas poneti! Slepa i luda ljubav koja ne vidi dalje od para ociju. Slusacete srce a ne razum i verne prijatelje. Nije da vas nece upozoravati, ali necete ih cuti. Sledi razocarenje.

LAV

Sledi razocarenje srca ali ne i licno vaseg celoga bica. Kao da ste negde u dubini duse ziveli u laznoj nadi. Razocarenje koje sledi nece vas toliko dotaci, jer ste se unapred pomirili sa mogucim porazom.

 

DEVICA

Mozda sada trpite posledice pogresnog izbora srca. Svakako da ste upozoravani  da gresite,ali to ste vi! Vi sledite svoju volju a ne tudje savete. Ono sto hocete, to cete i ciniti. Ne budite svojeglavi, cujte savet bliskog prijatelja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2