Zadnji dani jula ovnu donose novac, biku kajanje, a evo kome pomirenje sa bivsom!

Zadnji dani jula ovnu donose novac, biku kajanje, a evo kome pomirenje sa bivsom!

2024-07-20 0 By Admin

VAGA

Vec ste jednom prevagnuli i bili ste reseni da se vise ne vracate na staro.Mada ste odavno prestali da se nadate novoj sansi, imacete je uskoro. Zadnji dani aprila ce vam je doneti, i u najavi ce biti i pomirenje sa bivsom.Mozda sada mislite da nece i da vam ne pada na pamet, pomirenja ce biti.

 

SKORPIJA

Mozda nikada niste ni razmatrali mogucnost pomirenja, ali  nista od toga.Vreme je da se sve mogucnosti uzmu u obzir.Ako mislite da je samo do vas, nemojte biti ponosni.Verujte da ponos nema cenu ako ga gazite u ime ljubavi. Neka vam zadnji dani u mesecu budu dani da razmislite o tome.

 

STRELAC

Hteli ste po svaku cenu da osvojite jednu  osobu, ali vam se nije dalo. Sada je vreme da se radujete ponovo jednoj drugoj osobi jer ste okrenuli list. Zasto biste se lazno nadali nekome ko je vama nedostupan? Zato krenite ka nekome ko koraca prema vama. Slede prijatna iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Naivno ste verovali u ljubav jedne osobe i to ce vas i kostati. Mislili ste da su laskanja sa njene strane tako lepa i iskrena.Zadnji dani meseca ce vas iznenaditi i konacno poraziti  neprijatnom cinjenicom. Za vas je bolje sto ste saznali istinu,nego da ste ziveli sa laznom nadom.

 

VODOLIJA

Zadnji dani meseca su vreme koje ce da ispune vasa ocekivanja.Mnogo puta ste se sa nekim prepirali, ali sada mislite da se vise necete miriti. I mada ste svima pricali da ste jednu osobu izbrisali iz svoga zivota, bice da niste.Uskoro vam se vraca bivsa ljubav i vasa sreca ce ponovo zablistati.

 

RIBE

Niste neko ko se zali, pa necete ni sada.Vase prilike su pred vama i vi ih iskoristite. Slede sanse koje necete propustiti i to ce biti nesto sto ce vam doneti uspeh. I jedan lik ce uneti novu svetlost u vas zivot i sve vase nove dane.Zato ce zadnji dani meseca biti upisani crvenom olovkom u vasem kalendaru.

Stranice: 1 2