Skorpija i Devica: Dva zodijaka koji slede svoje srce, a ne tudju volju!

Skorpija i Devica: Dva zodijaka koji slede svoje srce, a ne tudju volju!

2024-07-20 Off By Admin

Uvek cini onako kako joj zapoveda srce i nikako drugacije, mada cesto zna da nije u pravu. Ali verujte, to vam nikada nece priznati.

DEVICA

Onaj ste zodijak koji uvek slusa svoje srce. Verno sledite njegov put i nikako se ne date omesti na tom putu. Desavalo se mnogo puta da shvatite da to nije dobro i da se okrenete drugome toku. Ipak, nikada niste hteli da priznate istinu gde ste pogresili. Niti ste bili kadri da priznate da gresite, cak ni po cenu novog poraza.

I dok snosite posledice poraza kojem ste licno doprineli, opet se drzite kao da ne znate cijom se krivicom desio. Bice bolje da krivca ne trazite, jer necete postici nista. Zna se da je vas ponos kriv, i da je vase srce tvrdoglavo ucinilo nesto krivo.

Uvek zelite biti iznad  drugih jer ste rodjeni da dominirate. Vase drustvo vas voli i dozvoljava da budete vodja. Ako ste vodja u svome drustvu, u krugu kolega, ne mozete vodja biti svugde.

Ljubav ne podrazumeva vodjstvo, vec ravnopravnost u odlucivanju. Zato ako zelite srecu, tolerisite svome partneru sve. Neka vasa ljubav bude kao grana na kojoj oboje stojite. I oboje cinite da ona ostane stabilna. Samo cete tako ravnopravnim koracima i odlukama da uspete.

Cim vam neko kaze da vam nesto ne valja, vi se bunite. Bolje je da saslusate i razmotrite sta vam savetuje. Da razmislite da li vas to nagovara na lose, ili vas ljudski upozorava na moguce neprilike. Slusajte tamo gde morate, gde osecate da je u vasu korist. I da biste to ucinili u ime ljubavi. Budite oprezni, a opet cinite da sledite svoje srce, a ne tudju volju!

Stranice: 1 2