Skorpija i Devica: Dva zodijaka koji slede svoje srce, a ne tudju volju!

Skorpija i Devica: Dva zodijaka koji slede svoje srce, a ne tudju volju!

2024-07-20 Off By Admin

Ovo su dva zodijaka koji slede svoje srce a ne tudju volju!

SKORPIJA

Vec ste pokazali ko ste i ne morate vise nista ciniti. Sve sto ste radili, radili ste na svoju volju i onako kako vas je teralo srce. Niste neko ko cini protiv svoga srca, vec cinite sve kako vam ono zapoveda.

Ucinili ste mnogo toga a da se niste piotali sta misle drugi. Sta misli vasa bliza okolina i ono najvaznije, sta misle vasi bliznji? Za vas je najvaznije to da vi ne slusate nikoga i da vas ne zanimaju nicija govorkanja.Vi ste neko ko sledi svoje srce, a ne tudju volju.

Cesto ste imali priliku da vas savetuju neki blizi i stariji prijatelji. Niste se udostojili da ih saslusate, a kamoli da razmislite o onom sto su vam pricali.  Tek kada ste imali lose situacije i trenutke poraza, tek onda ste se setili toga.

Cesto ste bili tvrdoglavi jer vas nista nije zanimalo. Niti ono sto se desava oko vas, sta se prica. Niti neko ko se za vas borio da vas osvoji. Vi ste isli za svojim srcem, a srce vas je vodilo. Cesto pogresnim odlukama i jos cesce pogresnim izborima. Ali ga niste nikada izneverili. Srce vam je bilo vodic, a vi njegov sluga.

Kasnije ste brisali suze  koje su lile danima i bolovali svoju bol.  Mnogo puta neuzvracenu ljubav, jos vise neprebolnu. Zato cete od sada morati biti mnogo pazljiviji. Budite na oprezu jer ima mnogo onih koji bi da vas zavedu i da vam slome srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2