Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubav je za nekoga u najavi!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubav je za nekoga u najavi!

2024-07-20 Off By Admin

VAGA

Ne smete da se predajete i da samo idete za obavezama. Ne smete ni bas sve sto zelite da prepustate slucaju. Vreme je da pokazete da cete se izboriti za jednu zelju svoga srca. Znaju je svi oko vas. Priznajte je i vi sebi.

 

SKORPIJA

Predajete se negativnoj enwergiji i bas sve gledate crnim ocima.  Gde vamje hrabrost, gde su vasa krila za zelje o kojima pricate na sav glas? Pokrenite se, bas sada mozete sresti nekoga i naci srcu lek.

 

STRELAC

Necete se moci snaci, niti priznati ko vas je osvojio na prvi pogled. I dok trepnete okom, sve ce da postane vasa stvarnost. Bicete zaljubljeni i osvojeni za samo par dana. Vasa sreca je u najavi.

 

JARAC

Obradovace vas ovi dani jer ce za vas da budu posebno lepi. Vasa je sreca da necete sto cete sresti nekoga ko ce vas opciniti. Bice to lek za vase oci i vasu dusu i vi cete u nove dane uci sa poletom nove ljubavi.

 

VODOLIJA

Imacete brojne obaveze pa se za vas odmor ne podrazumeva. Vase misli ce da se drze odredjenih dilema i probacete ih resavati u mislima. Zato za vas ne vazi da su vase obaveze i da se odmorite, vec samo da iz jednih gazite u druge.

 

RIBE

Vasa je sreca da sve resavate na najbolji moguci nacin. Navikli ste da budete racionalni u svemu. Zato iz svega izlazite kao pobednik. Pokazite da je sve moguce, pa cak i da ima sanse da se uskoro malo i odmarate. Drustvo odredjene osobe jako bi vam prijalo.

Stranice: 1 2