Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubav je za nekoga u najavi!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubav je za nekoga u najavi!

2024-07-20 Off By Admin

Nekima odmor, nekima dani za dusu lek!

OVAN

Samo se usmerite tamo gde morate i ne brinite. Za vas ce ovo biti odmor od obaveza, ali i za novi plan. Necete se predati jer samo tako znate da vas cekaju lepi i uspesni dani. I ne zalite truda!

 

BIK

Morate se odmah uozbiljiti i poceti da vise mislite o sebi. Do sada ste bili neodlucni i bez samopouzdanja. Ono je lek za sve sto hocete i sto morate. Okrenite se i krenite iz mesta i ne brinite za dalje.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca kratkoga veka i nikako da se sredite. Morate da shvatite da nije sve med i mleko. Nesto bude i dodje, nesto se desi i prodje, a vi ostajete tu. Neka ovi dani budu i za vas dani za novi pocetak.

 

RAK

Dani koji ce da ponude odmor od obaveza ali neku novu obavezu. Gledajte da se okrenete napred i da se malo odmarate. Budite ostriji sto se tice onih koji vas omalovazavaju. Pokazite da ste i melem i lek, ali samo za one koji vam uzvrate ljubav za ljubav.

 

LAV

Nervirate se i ne znate sta cete a vase srce zeli da bude pored jedne osobe.  Zasto se ne osamelite i jednoj odredjenoj osobi ne pridjete? Osecate ljubav a krijete je u nedostatku hrabrosti.

 

DEVICA

Spremni ste se posvetiti jednoj osobi, a vase ce srce da zakuca jace. Kakve su vase sanse i da li ce ta ljubav biti obostzrana? Za narednih sati koliko ste jaki morate saznati, kao i da li se vredi boriti za tu osobu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2