Do kraja jula: Nece svima biti lepo, neki ce biti voljeni, a neki se rastati naprecac!

Do kraja jula: Nece svima biti lepo, neki ce biti voljeni, a neki se rastati naprecac!

2024-07-20 Off By Admin

Nece svima biti lepo, neki ce biti voljeni do kraja jula. A opet, neki ce se i rastati naprecac.

OVAN

Vasa osecanja su takva da ocekujete da se i partner izjasni. Vi ste iskreno zaljubljeni, ali necete priznati dok se druga strana ne izjasni. Ako jedna osoba zeli  da se raduje sa vama, neka pokaze. Ili neka vas ignorise, da znate na cemu ste.

 

BIK

Budite mnogo razumniji i po pitanju sebe i po pitanju drugih. Mnogo srljate u nepoznato i posle vas grize neizvesnost. Sami cinite nesto odredjeno, ali jasno i konkretno. Vec ste u losoj poziciji, pa se klonite daljih losih prilika.

 

BLIZANCI

Sreca je pred vama jer ste opet srecnik dobitnik. U zadnje vreme vas hoce srecna okolnost i ne znate cemu zahvaliti. Prodje kratko vreme, pa vas opet zivot iznenadi nekom srecno dogodavstinom. I novcanom srecom.

 

RAK

Budite odlucni u tome sta hocete i cemu se nadate. Svakako da morate da se osvrnete na svoje prilike. Nadate se da ce vas pratiti dobra sreca i da cete ici cilju. A u ciljeve koje imate uklapa se i jedna lepa vaga.

 

LAV

Okrenite se  svome cilju i tezite da dodjete do kraja. Da bi vam se ispunila zelja, vi morate da budete borac. Hrabro se izborite za svoju rec i svima pokazite da cete slediti svoje srce. Svoje srce, a ne tudju volju.

 

DEVICA

Radujte se svojim koracima i znajte da ste na pravom putu. Vase misli ce postati i vase zelje. Cinite onako kako vam zapoveda vase srce bez obzira na sva govorkanja!

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2