Blizanci i Rak,Lav i Devica do kraja jula:Prezivece bure i oluje,a da li ce ostati sa voljenim likom bas svi?!

Blizanci i Rak,Lav i Devica do kraja jula:Prezivece bure i oluje,a da li ce ostati sa voljenim likom bas svi?!

2024-07-19 Off By Admin

Kao i uvek sto se zna, i sada ce vas ponos da bude kocnica vasoj sreci!

LAV

Kao i uvek sto se zna,  i vi cete i dalje da se borite izmedju dve vatre. I svakako da se vodi bura oko voljenog lika i oko vas licno. Zasto se ponasate kao da ste rivali, kada svi znaju da se volite?

Sto je teze od svega, i vi to znate, ali vam je ponos uvek jaca strana. Nemojte da se zalite na zivot, na bure i oluje. Vas ponos je kocnica vasoj sreci i to morate priznati makar sebi. Zato za ljubav voljenog lika ucinite nesto za sebe, pa onda za svoju srecu. Jer ako zelite biti srecni, morate zgaziti svoj ponos i nauciti prastati. Vi to ne znate!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

DEVICA

Mozda biste bili pored voljenog likada niste tako svojeglavi i ne drzite se svojih stavova. neko ste jako vredan, inteligentan i mocan. Snazna ste licnost i uzivate poverenje mnogih, i postovanje duplo vise.

Nikako da pustite druge da govore i da  date za pravo i drugima da pokazu svoje misljenje. Vasi su stavovi cvrsti a vi ste nepokolebljivi kada nesto hocete. To cesto nosi bure i oluje izmedju vas i vaseg voljenog lika i cesto ne ostajete skupa. Samo priznajte da je ljudski gresiti i misliti drugacije.

Dajte sebi vremena za razmisljanje zasto deluje da nikako sebi da nadjete dostojnog emotivnog partnera.

Stranice: 1 2