Blizanci i Rak,Lav i Devica do kraja jula:Prezivece bure i oluje,a da li ce ostati sa voljenim likom bas svi?!

Blizanci i Rak,Lav i Devica do kraja jula:Prezivece bure i oluje,a da li ce ostati sa voljenim likom bas svi?!

2024-07-19 Off By Admin

Ova cetiri znaka ce pretrpeti bure i oluje, ali koji ce ostati sa voljenim likom od njih?

BLIZANCI

Vi cete do kraja jula biti dokaz da se sve moze, samo ako se ima strpljenja. Da se mozete okrenuti onoj koja ce vas cekati, jer cete i sami imati dovoljno razumevanja. Vase emotivno polje ce da prezivi bure i oluje koje slede.

Nece biti lako jer cete hteti da se predate, ali ce vas srce gurati napred. I kada se niko ne bude nadao da hocete, ostacete sa voljenim likom. U momentima kada se budete hteli predati. I kada niko ne bude verovao da cete ostati skupa. Vase ce bure i oluje da ostanu iza vas, a vasa sreca ce da konacno nadvlada.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Slede bure i oluje, a sve ce biti uperene protiv vase srece. Vasa ljubav je ono sto ce buiti stavljeno na test izdtrrzljivosti.  I ne samo izdrzljivosti, vec i na test  jacine vase veze.

Tek cete da pokazete svima i ko ste i gdje ste. Da li ste neko ko ce da se bori i da se izbori sa svim olujama koje zivot nosi? Da  li ste spremni da sve istrpite i da  predjeter sve prekreke? Ili cete da pokleknete pred prvom preprekom i na prvome problemu?

U narednom periodu cete da slusate svasta, ali morate biti imuni na sve sto cujete. Najbolje je da se ponasate ko da nista niste culi, ma sta da se pricalo. Pokazite da imate poverenje u voljenog lika. Pokazite da cete tako savladati teskoce koje tek nailaze. Da cete u ime voljenog lika da se borite i da se izborite sa svim nedacama. I dokazete da je vasa ljubav lepa, jaka i trajna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2