Snovi ovog zodijaka ce postati stvarnost, dok neke stize kajanje!

Snovi ovog zodijaka ce postati stvarnost, dok neke stize kajanje!

2024-07-18 Off By Admin

VAGA

Radujte se svojim koracima napred jer idete ka lepsim desavanjima. Od vas se ocekuje da budete razumni i da iskoristite sve sto mozete. Mada sve sto cinite, cinite korektno, zasto ne biste ako vidite da ce vam se isplatiti?

 

SKORPIJA

Nesto ste planirali i cas vas se pojavi sansa za ostvarenje plana. Cas se obradujete, pa opet se razocarate jer se nadje neka prepreka. Ne ocajavajte, budite razumni, sve ce se srediti. Ako ne danas, sutrace ili nekoig narednog dana.

 

STRELAC

Zelite da se sredite i da konacno podjete napred. Ono sto imate u glavi, neka i bude po planu. Mada cete nesto da pomerite za neko vreme, necete odustati. Samo ce vasi ljubomorci da pomisle da ste odustali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Okrenite se svojim ocekivanjima jer deluje da ce biti ostvarena. Mada ste prestali da se nadate, bicete iznenadjeni. Od vas se ceka da se samo radujete, jer cete uskoro imati razloga za slavlje. Iznenadjnjima nece biti kraja.

 

VODOLIJA

Osecate se lose i rastrzano izmedju dve osobe koje vuku na dve strane. Obe su vam bliske jer obe ih volite. Problem je sto se obe ponasaju kao rivali i bore za vasu naklonost i ljubav. A vase srce ipak vise preteze na jednu stranu. A cesto ni sami niste sigurni na koju!

 

RIBE

Idete napred ka jednom jarcu, ali vas on za sada ne primecuje. Ucinite sve sto je do vas da vas primeti. Verujte da nece biti ravnodusan, ali ce vas malo zamajavati. Zelece samo da iskoristi vasu zbunjenost i da se uveri da niste laskavac. Da ste ozbiljni i da zelite tarajniju vezu.

Stranice: 1 2