SKORPIJA i LAV:MOCNI,imaju pogled koji OSVAJA i svi bi da ih imaju za sebe!

SKORPIJA i LAV:MOCNI,imaju pogled koji OSVAJA i svi bi da ih imaju za sebe!

2024-07-17 Off By Admin

 Pricamo vam danas o skorpiji i lavu. Oni su posebni i iskreni.

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da ste jako mocni. Vi ste znak koji ima veliko srce i ume i zna da voli iznad svega. Jasno je da vam je uvek potrebno da imate kraj sebe dobre ljude. Niste od znakova koji se lako zaljube, ali moramo da kazemo da kada se to desi, vi cinite sve i dajete sve od sebe za tu osobu.Ono sto vas razlikuje od ostalih je vase divno, veliko srce. Istina je da kada se zaljubite ne postoji nista sto za voljenu osobu ne bi ste uradili ali isto tako moramo da kazemo da znate koliko vredite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle, bas zato sto znate svoju vrednost vi ste znak koji ocekuje da dobije onoliko koliko da. Pa cak i ako nekoga volite najvise  na svetu, jasno je da nikada ne ostajete tamo gde vam nije lepo. Ni tamo gde niste srecni, ma koliko da vam ta osoba bila vazna i draga.

Ono sto moramo reci jeste da ste znak koji privlaci na svakom koraku. Mocni ste, imate ono nesto sto vas razlikuje od ostalih, ali ste svakako dobar covek i to je ono cega ste svesni i na sta ste jako ponosni.

Imate petlju da kazete istinu. Cak i ako je istina bolna, cak i ako ce slomiti nekome srce, vi cete je reci. Isto tako, ocekujete i da vama kazu istinu ma koliko da ona bila bolna.

Najvaznije od svega je da ste dobar covek koji zna sta hoce i kako da to dobije. I uspe u tome, naravno, ali sve sto radite vi radite na castan nacin. Ne gradite srecu na tudjim suzama.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2