Cetvrtak,petak,subota-obicni dani za neobicno lepa desavanja!

Cetvrtak,petak,subota-obicni dani za neobicno lepa desavanja!

2024-07-17 Off By Admin

VAGA

Vasa osecanja se vezu za jednu osobu koju ste nedavno upoznali. Vasa sreca ce biti neobicno lepa, i to bas ovih dana. Pokazite da vas ceka nesto  sto ce vas usmeriti da se okrenete napred. To zelite i to vas vodi napred.

 

SKORPIJA

Okrecete se nekim osobama koje vas jako interesuju. Za sada ne znate koje je prirode vase interesovanje. Da li je to u pitanju simpatija, zaljubljenost ili nesto slicno? Nemojte da bezite od osecanja ako su osecanja ljubavi u pitanju.

 

STRELAC

Imate neobicno zapazanje i budite spremni da se suocite sa saznanjima.  Neka saznanja ce vas jednostavno iznenaditi, ali vas nece bas obradovati. Tako to bude kada vas ponesu neka znatizeljna pitanja, a dobijete pogresan odgovor.

 

JARAC

Ovo ce biti dani puni obaveza i morate ih propratiti na vreme. Neki ocekuju da i dalje budete tacni kao do sada. Pazite da vas jedna osoba ne pocne zamajavati. Verujte da zeli da vas dekoncentrise u vasim korcima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ljubav prema jednome biku se ne moze meriti nicim. Suvise ste vezani za njega i sto je jos svima jasno, mnogo ste bolecivi prema njemu. To je neobicno lepo gledajuci sa strane, a opet nije se dobro vezati toliko. Nemojte da koristi vasu cistu ljubav.

 

RIBE

Bice ovo dani kao i uvek, dani u nizu. Za vas ce doneti nove obaveze koje cete izvrsavati na vreme i sasvim korektno. Ne mora da se sve bazira na poslu i samo izvrsavanja obaveza. Pokazite zelju za zivotom i okrenite se onoj koja vam je u blizini.  Zeli vase drustvo, pa joj budite  u blizini.

Stranice: 1 2