Rak i Lav:Ponasaju se kao ljuti suparnici, a vole se krisom!

Rak i Lav:Ponasaju se kao ljuti suparnici, a vole se krisom!

2024-07-16 Off By Admin

VAGA

Budite spremni da ucinite neke rezove i donesete vazne odluke. Nemojte da vas neko ceka i da se premisljate. Ako vam je stalo da budete srecniji, ne dajte da drugi uticu na vase odluke. Vi ih donosite i neka budu definitivne.

 

SKORPIJA

Ponasate se slobodno uglavnom, a u nekim odlucujucim momentima ste nesigurni. Vase srce ne voli da donosi odluke srca, posebno ne da  povlaci velike poteze. Mozda ste navikli na maksimalnu podrsku osobe koja vam vise nece biti podrska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jedan jarac misli da ste mu suparnik, a on se samo bori za vas. Svestan da  ljubav nosi pobedu, zeli da vi budete njegova pobeda. Da vasa  sreca  bude lepa, pustite mu da veruje da medju vama ne postoji suparnistvo. I vas ce licno iznenaditi  osecanja ljubavi. Niste znak koji ista radi krisom.

 

JARAC

Mada ste  zaljubljeni u snaznu licnost, ne verujete da ce biti sa vama. Zasto tako mislite i kako se tako lako predajete? Budite mnogo vise zainteresovani da se vase misli usmere. I da vase srce pokaze svu ljubav koju osecate.

 

VODOLIJA

Jasno vam je da vas neko prestaje voleti, ali necete da priznate. Vase srce zeli da veruje u cuda i da su neka cuda moguca. Moralo bi biti moguce da se vi ne ponasate olako i kada su ozbiljne stvari u pitanju. Ako vise nema osecanja, prihvatite sta je tu!

 

RIBE

Budite jako radosni sto ce vas pratiti radost na vasem putu. Vreme vam pruza jednu sansu i vi je iskoristite. Mozda cete da ostvarite  neki svoj odredjen san i da se drzite pravca. Onog pravca koji vam nalaze da se ponasate ozbiljno i da ne odustajete od cilja koji vam je na domak.

Stranice: 1 2