Rak i Lav:Ponasaju se kao ljuti suparnici, a vole se krisom!

Rak i Lav:Ponasaju se kao ljuti suparnici, a vole se krisom!

2024-07-16 Off By Admin

Ponasaju se kao ljuti suparnici, a vole se krisom!

OVAN

Niste vi od onih koji namecu svoju ljubav. Pre zelite da budete neko ko ce da se bori za sve. Nista ne radite krisom. Zato posmatrajte sa strane jednu osobu jer uskoro ce vas osvojiti. Bas kao i vi nju!

 

BIK

Mozda ste samo jako ljubomorni, a da niste ni svesni da jeste. To sto se zalite na jednu osobu, mozda je izliv vase ljubomore. Ne mozete joj  pokvariti osecaj pobede, a to vas jace boli od poraza koje ste imali do sada.

 

BLIZANCI

Vi ste neko kome se okrece kolo srece i u svakom pogledu napredujete. Vasa je sreca sto je tako! Niste se dali da vas jaci od vas predju, no ste se trudili. Sada cete biti u istoj ravni, a to vam je bio cilj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate se da ste stalno u duelu sa jednom odredjenom osobom.  Ponasate se kao ljuti suparnici, a u stvari se volite krisom. Sve vam se posrecilo, pa se nadate da ce vas pustiti u svoje srce. Uskoro, ljubav ce da plane medju vama.

 

LAV

Vi sa jednom osobom pokazujete nadmocno rivalstvo. Kada ste skupa, ponasate se kao ljuti suparnici. Van njenih pogleda vi je volite krisom, svim svojim srcem. Ucinite nesto da sazna istinu da je volite.

 

DEVICA

Budite odlucni da znate sta vam je ciniti i sta biste mogli. Pred vama neke nove mogucnosti, koje morate iskoristiti. Radujte se zeljama koje morate iskoristiti. Ovo su dani novih mogucnosti, pa ih ne zanemarujte! Kod vas nista ne ide tek tako, niti sta radite krisom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2