Lav,Jarac i Vaga se bore za mesto u necijem srcu,ne sluteci da ih taj neko voli tajno…

Lav,Jarac i Vaga se bore za mesto u necijem srcu,ne sluteci da ih taj neko voli tajno…

2024-07-16 Off By Admin

VAGA

Odavno se borite za mesto u srcu jednog lava. Niste jedini, jer tu je i jedna nepobediva skorpija. Jasno vam je da je jaka i da ste pravi rivali. Morate znati da pobedjue onaj koji vise voli, a to ste vi.

 

SKORPIJA

Neko vam se jako svidja i niste spremni da se odreknete te ljubavi. Zato cete imati vrlo jakoga suparnika. Ako vam je stalo, trudite se, a niko ne zna na koga ce njegovo srce da deluje.

 

STRELAC

Samo hrabro do onoga sto hocete i bice vam uspesan korak svaki. Nemojte  da se obeshrabrite na putu uspeha. Jedna ce vas osoba podrzati u vasim koracima i radujte se njenoj podrsci. Tu je uvek kada treba i budite joj zahvalni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa osecanja su ogromna i radujte se svojim novim koracima. Zelite mesto u srcu jedne osobe i to je ono pravo. Verovali ili ne, nece biti lako, ali cete ga osvojiti. Zavolece vas. Bilo je vredno truda da ispunite zelju srca.

 

VODOLIJA

Ne mora sve da bude onako kako zelite i kako zamisljate. Neka i drugi cine po svojoj volji. Vasa je sreca da vas neki jako postuju, pa ce da vas saslusaju i kada niste u pravu. Ovih cete dana da pogresite u necemu, ali se da ispraviti.

 

RIBE

Srce vas vodi napred i praceno je i dozom razuma. Kod vas je uvek tako,  pa ce i sada biti. I ovih cete dana da cinite sto mozete. Zasto biste lupali glavu onim nemogucim, kada je toliko lepih stvari koje cekaju na vas!

Stranice: 1 2