Lav,Jarac i Vaga se bore za mesto u necijem srcu,ne sluteci da ih taj neko voli tajno…

Lav,Jarac i Vaga se bore za mesto u necijem srcu,ne sluteci da ih taj neko voli tajno…

2024-07-16 Off By Admin

Lav, jarac i vaga se bore za mesto u necijem srcu, ne sluteci da ih taj neko voli tajno…

OVAN

Pred vama lepa desavanja jer imate osecaj da vas ceka neko iznenadjenje. Doci ce sve na svoje mesto. I bice nesto slicno, jer osecate da vam se spremaju bolji dani. Cinili ste sve da imate razloga da iscekujete nesto bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nemate odredjen pravac, a do cilja se ne nadate da cete stici. Mozda mislite da ce on sam da se postavi i da da se ostvari. Nemojte da idete slepom ulicom, ucinite nesto konkretno. Ovo su veliki dani za  ozbiljne korake.

 

BLIZANCI

Spremni ste da se izborite sa onim sto sledi. Niste bas navikli da se ponasate kao da ste nespremni, ali i vas moze nesto iznenaditi. Pred vama nove prilike da se pokazete na visini zadatka. Moze mnogo toga da dodje na svoje mesto.

 

RAK

Osecate da bi sve mogli da cinite ovih dana. Neko ce vas prijatno iznenaditi i to ce vam popraviti volju za zivotom. Jedino zbog jedne osobe morate biti spremni da se radujete i da imate cilj.

 

LAV

Borite se za mesto u srcu jedne osobe u koju ste dugo zaljubljeni. Ipak ne cinite dovoljno da joj date zeleno svetlo da vam pridje. Mislite da vas ne voli i da vas ignorise, a ona vas tajno voli.

 

DEVICA

Pokazite da cete se znati radovati i da cete uciniti nesto bolje. Neka ovo budu dani za bolje prilike, pa i bolje u svakom pogledu. Nikako da shvatite da vas ceka bolja  sreca. Sve ce doci na svoje mesto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2