Rak cuti i strpljivo ceka: Ovo su dani za njegovo slavlje!

Rak cuti i strpljivo ceka: Ovo su dani za njegovo slavlje!

2024-07-15 Off By Admin

VAGA

Samo odlucno ovih dana i znajte sta zelite. Ne dajte da vas jedna bliska osoba oneraspolozi i da vam pokvari planove. Ne znate da je jedna osoba na vas ljubomorna vise od svih. Tek cete otkriti koja!

 

SKORPIJA

Budite mnogo odlucniji kada nersto hocete.  To sto za necim krenete svom snagom, pa se povucete, ne ide vam u prilog. Znajte da nema odustajanja kada vec nesto resite.

 

STRELAC

Ucinite nesto jednome raku kojem se svidjate. Tajno vas voli i cini sve da bi vam bio blizi. Okrenite se onoj koja vas prati kao senka i zeli to i dalje. Iznenadite je da bi imala razloga za slavlje. Mozda vam  krene kako biste zeleli i shvatite  da pred sobom imte ljubav svoga zivota.

 

JARAC

Vasa je ljubav tako mocna i tako jaka, ali je ne smete gusiti. Ono sto imate u srcu, morate proslediti na pravu adresu. I da znate da je sve bolje osim neivesnosti. Da znate na cemu ste sa odredjenom osobom.

 

VODOLIJA

Vrlo ste bliski sa jednim rakom i on vam je uvek odan. Mada je tako, neko vas u zadnje vreme zeli da izbaci iz njenoga sveta. Zauzeli ste vazno mesto ali vas jedna druga zeli da izbije iz njenoga srca. Da li ima licni razlog ili  je samo previse ljubomorna?  Otkrijte o cemu se radi.

 

RIBE

Moracete sa vise truda da se oduprete jednoj osobi. Suvise se mesa u vas zivot i sve vase planove i korake. Mnogo ste poverenja imali u nju i nikako da uvidite da niste nista ostavili za rezervu. Morate znati da nikome ne smete verovati u potpunosti.

Stranice: 1 2