Rak cuti i strpljivo ceka: Ovo su dani za njegovo slavlje!

Rak cuti i strpljivo ceka: Ovo su dani za njegovo slavlje!

2024-07-15 Off By Admin

Rak cuti i strpljivo ceka da bude iznenadjen. Ovo su dani za njegovo slavlje!

OVAN

Nista se narocito nece zbivati ovih dana. Za vas je to sve uobicajeno. Nista ne brinite sto je tako  vec idite za svojim obavezama. Budite  kao i uvek zaposleni i znajte da rezultati tek slede.

 

BIK

Nista ne planirate, niti pokazujete neke odredjene zelje. Moracete da neke  korake nacinite i da okrenete na bolje. Vec ste jedan period u mestu i vise ne moze tako. Okrenite se necemu, bilo cemu!

 

BLIZANCI

Mnogo ste nervozni i u zadnje vreme menjate raspolozenja. Morate se zapitati zasto to cinite. Sta je razlog tome ili bolje receno, ko je ona osoba zbog koje se nervirate stalno?

 

RAK

Budite otvorenog srca, radujte se i budite veseli i raspolozeni. Za sada ste  jako cutljivi i strpljivi. Cekate da budete iznenadjeni  od voljene osobe. Ovo ce biti dani za vase slavlje.

 

LAV

Pomazete jednoj osobi da se resi viska obaveza. Uvek vam je od pomoci, pa ce biti i sada. Blizi ste joj srcem iz dana u dan i bitno vam je da ste samo u njenoj blizini. Mozda sada smognete snage da joj date do znanja.

 

DEVICA

Odredjena prilika se ukazuje za nesto sto vam je na umu. Budite samo hrabri da je iskoristite, i bas vas briga za sve! Kada vam se posreci ono sto sanjate, sve drugo ce biti klakse. I manje bitno.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2