Kad sreca zakuca na vasa vrata: Skorpiji i jos nekima sledi prijatno iznenadjenje!

Kad sreca zakuca na vasa vrata: Skorpiji i jos nekima sledi prijatno iznenadjenje!

2024-07-15 Off By Admin

OVAN

I za vas bi moglo biti srece u narednom periodu. Pratite razvoj situacije i nemojte da zurite. Procenite svoje zelje, odmerite svoje mogucnosti. Vi ste jako sposobni, razumni i uvek znate sta hocete.

Vasa se sreca zasniva na vasoj odgovornosti i na vasim stavovima koji su uvek ozbiljni i i ispravni. Zato cete da proverite svoje zelje i samo ako su realne, vi cete poci za njima.

Vasa sreca ce da zakuca  zajedno sa vasim srcem, kad sretnete jednu lepu  ribu.Ona ce za vas biti prijatno iznenadjenje i da znate da cete biti jako srecni.

RAK

Mogli biste biste biti bas onaj kojem ce se uskoro osmehnuti sreca.  Kazemo uskoro, jer sada trenutno za to nemate sanse. U zadnje vreme su vas ometali neki turbulentni dogadjaji, i sve vas remetilio.

Sa nekim stvarima ne mozete da se mirite, ali bez obzira na sve, ne mozete ni da se nosite. Ne mozete, a morate, pa prosto vam se sakupi sve  i budete jako tuzni. Necete biti dugo, ne brinite!

Tako tuzni i usamljeni, niste ni svesni da vas sudbina samo stavlja na ispit izdrzljivoisti. Uskoro ce sve lose da bude proslosat, a vasa sreca da bude u prvom planu. Jedan par svetlih ociju koje cete sresti, unece svetlost u vas zivot. Postacete deo onih koji su uspeli da se izbore za bolje sutra, i za srecu.Bas onu koja daje smisao zivljenju.

Stranice: 1 2