Kad sreca zakuca na vasa vrata: Skorpiji i jos nekima sledi prijatno iznenadjenje!

Kad sreca zakuca na vasa vrata: Skorpiji i jos nekima sledi prijatno iznenadjenje!

2024-07-15 Off By Admin

Kad sreca zakuca na vasa vrata usledice prijatno iznenadjenje. Vazi za Skorpiju i jos neke!

SKORPIJA

Vasa osecanja moraju da se ponovo ozive i da budu na videlu dana. Posle velikog razocarenja koje ste imali, sledi i nesto bolje. Nesto zbog cega vredi ziveti i ko ce da postane vas centar sveta. Da znate sve ce da zavisi od vas samo. I vasa nova sreca, i nastavak vase tuge. Sreca vam moze biti daleko veca, a vasa tuga ako se nastavi, bice dublja

Ucinite nesto da pogazite svoj ponos i da se vasa sreca konacno vrati. Uskoro ce da zakuca na vasa vrata ponovo. Sledi vam sansa pomirenja i ne smete je propustiti. Desice se sasvim slucajno i vi je samo iskoristite. Nesto  pogurajte u kraj i neke situacije koje nisu bile dobre, zaboravite.

Bice to prijatno iznenadjenje za vas. Pomirenje kojem se niste nadali, zamalo ce da vas povede putem srece. I moglo bi da menja sve vase tokove. I tako vas povede ka lepsem i srecnijem sutra.

STRELAC

Necete se mnogo zadrzacvati tamogde ne smete. vase srce kuca u smeru jedne osobe, ali necete navaljivati. Ako vas prihvati, vi cete biti neko najsrecniji na svetu. Ako avs bude ignnorisala, ivi cete se dostojanstveno povuci.

Vi niste neko ko ce se ponasati nepriomereno, vec uvek kulturno i razumno.   Primetili ste nekoga ko vas zanima,ali ne po svaku cenu. Imate vi neki svoj nacin kada je osvajanje u pitanju. Iako ne uspe, nikome nista. Nece to biti prvi put da odustajete da se borite za nekoga.

Nikad se ne zna kada sreca moze da zakuca na vrata. A kad vas iznenadi, bice za pamcenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2