Blizancima turbulentno, Vagama neizvesno, Rakovima sve jasno jer ce spoznati istinu koja ce zaboleti…

Blizancima turbulentno, Vagama neizvesno, Rakovima sve jasno jer ce spoznati istinu koja ce zaboleti…

2024-07-14 Off By Admin

VAGA

Vasa situacija je zamrsena i sve u njoj je neizvesno. Ucinite neki odredjen korak koji ce olaksati da se nesto resi. Da sve drzite tako kako jeste, vise ne ide. Resite bar nesto da biste znali na cemu ste.

 

SKORPIJA

Stalno nesto planirate i imate u glavi sta biste i kako. Kada je red da se sprovedu planovi, vi se povlacite nazad. Ne cinite to jer vas to baca dva koraka nazad. Idite napred i samo napred.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemojte da se salite da odustanete od svoga srca. Vreme je da sledite njegov put i da cinite nesto. U srcu su vam cista i nezna osecanja i ne smete ih zanemariti. Trudite se da stignu do one kojoj i pripadaju.

 

JARAC

Misle da se salite kada pricate da ste zaljubljeni i da volite nekoga. Niste zbunjeni, vec jako zaljubljeni. Vas problem je samo sto ne znate da sakrijete osecanja. Bar dok ne vidite da li su obostrana.

 

VODOLIJA

Bili ste centar sveta jednoj osobi i sada se tu nesto menja. Uzivali ste njeno poverenje i imali njenu ljubav. Sada se sve menja i vreme je da prihvatite odredjene cinjenice. To sto gubite autoritet u njenim ocima, morate da prihvatite. Bez komentara i bez suza u ocima.

 

RIBE

Imate neke zacrtane obaveze ali cete ih uspeti privesti kraju. Nista ne ostavljate nereseno i to  vas svrstava u red onih mocnih. Dok svi misle da mozete sve sto hocete, i ne slute kako je vama. I ne slute da cete sa mnogo muke nesto moratida odlozite. Stize vas premor.

Stranice: 1 2