Blizancima turbulentno, Vagama neizvesno, Rakovima sve jasno jer ce spoznati istinu koja ce zaboleti…

Blizancima turbulentno, Vagama neizvesno, Rakovima sve jasno jer ce spoznati istinu koja ce zaboleti…

2024-07-14 Off By Admin

Dok je jednima turbulentno, drugima neizvesno, jednom zodijaku ce sve biti jasno. Konacno ce otkriti istinu koja ce ga zaboleti…

OVAN

Cekate da se sprovedu vasi planovi i da predju u dela.  Jasno je da ste vi neko ko moze mnogo toga. Neke korake ste preduzeli i vreme je da vam se rad vidi na delu. Rezultati samo sto se nisu ukazali. Bicete ponosni. Vreme je i za vas i srecu!

 

BIK

Ponasate se tako opusteno, a vasa situacija  je tako beznadezna. Vasa situacija se mora menjati na bolje. Morate se uozbiljiti, napraviti neki plan i prihvatiti problem.  Nema vise bezanja od problema.

 

BLIZANCI

Kod vas je tako turbulentno skoro uvek i nikada nije dosadno. Malo ste raspolozeni, malo nervozni, ali nikada bez desavanja. Jedna ce vam osoba da cini drustvo u kojem cete uzivati. Na pomolu neke nove emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  RAK

Skoro da vam je sve jasno, a tek ce vam da bude. Naci cete se pred istinom koju cete shvatiti u jednom momentu. Nece vam biti lako da je shvatite i prihvatite. Jasno je da vama slede neke promene.

 

LAV

Da mozete da menjate bilo sta, vi biste licno menjali nesto. Ovako vam osataje samo da se predate sudbini. Radite puno, ali cete puno i trositi. I kako god, morali biste da ucinite jedan konkretan potez.

 

DEVICA

Budite odlucni u onome sta hocete i pokazite da imate volju.Vasa ocekivanja nisu velika, ali ce biti od strane jedne osobe. Ona ce ocekivati da  ucinite nesto sto ce njoj ici u prilog. Rado biste da se okrenete ka njoj, ali vam ne ide. Jasno je da treba da idete na sve ili nista.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2