Bik i Lav: U susret pomirenju sa neprezaljenom ljubavlju!

Bik i Lav: U susret pomirenju sa neprezaljenom ljubavlju!

2024-07-14 Off By Admin

Mada se moze desiti pomirenje,morate znati da ste krivi vi. Vas inat i bes, koji ste iskalili u pogresnom momentu.

LAV

I vama je jedna ljubav ostala na srcu, kao neprezaljena i neprebolna ljubav. Ona koja vam je za kratko postala smisao zivota, velika ljubav i okeean srece. Vase je srce sledilo osecanja koja sa vas nosila kao talas reke.

Bili ste ubedjeni da je to ona prava koja vodi tamo gde zelite. U buducnost, u trajnu ljubav i srecu koja ce dugo ziveti. Tu ste se zaneli, misleci da sve moze da se menja.

Cak ste i za osobu koju ste zavoleli, mislili da je mozete menjati. Da cete moci da menjate njene usadjene navike. Njene stavove i razmisljanja. Ona je bila svoja, a ipak vasa. Da ste joj vise verovali, sada biste bili srecni.

Mada ste je voleli, shvatili ste  da je ne mozete oblikovati onako kako vi zelite. Da je odlucna i samosvesna i da ima svoje ja! Smetalo vam je to jer ste uvek bili vodja i navikli ste da dominirate. Zato je u vama proradio bes i inat i pustili ste da ovlada vama.

Mada ste udaljeni jedno od drugoga, srcima ste blizu. I ponos vam ne da, da se ponovo pomirite. Ipak ce se desiti slucajna prilika i eto vama prve i zdanje sanse da se pomirite. Iskoristite pruzenu sansu ako je neprezaljena u vasem srcu, neka postane trajna. I znajte, ona je voljna da vam pruzi sansu. Sve zavisi od vas!

Stranice: 1 2