Vodolija i Strelac:Dva znaka cija je ljubav pravo blago!

Vodolija i Strelac:Dva znaka cija je ljubav pravo blago!

2024-07-13 Off By Admin

Danas vam pricamo o tome koliko su posebni vodolija i strelac. Oni znaju da vole, da razumeju, da podrze…

 

VODOLIJA

Vasa ljubav je pravo blago. Vi ste znak kojem je potrebno mnogo da se zaljubi ali kada se to desi skoro da nema toga sto za tu osobu niste u stanju da uradite.

Imajte na umu da ste osoba koja zasluzuje mnogo i da je zato vazno da ostanete ono sto jeste. Neko ste ko je zeljan ljubavi, ali imajte na umu da je vama sudjeno da pre ili kasnije nadjete nekoga ko ce vas voleti iznad svega. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu, i taj neko je u vasoj blizini.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste onaj znak koji se nece zaljubiti u neciji izgled. Vi se uvek zaljubite u dusu, u stav, u karakter. I uvek vam je potrebno vise vremena pre nego se to desi ali kada dodje do toga skoro da nema  onoga sto niste u stanju da ispunite i u to nema nimalo sumnje. Za ljude koji su pravi vi cinite sve, ali isto tako, znate da odete, pa makar to bila osoba koju volite najvise na svetu. Umete i znate da prastate mnogo ali ste osoba koja tacno zna kada je vreme da se okrene i ode. Dakle, znak ste cija ljubav je blago ali ste znak koji dobro zna kada je vreme da kaze zbogom. Umete da volite kao niko na svetu ali i da odete kao da nikada niste voleli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2