Posledice ovog trinaestog u mesecu za par dana ce snositi ovi zodijaci!?

Posledice ovog trinaestog u mesecu za par dana ce snositi ovi zodijaci!?

2024-07-13 Off By Admin

VAGA

Morate se koncentrisati na ono sto hocete i sto zelite. Budite usmereni da ne odustajete od zelja i da idete za ciljem hrabro. Mozda padne i jedna odluka koja ce da menja sve. I trpecete posledice ovog trinaestog tek u danima sto slede.

 

SKORPIJA

Budite odlucni u onome sto ste naumili. Istrajte i nemojte da vas bilo sta remeti u vasoj nameri. Budite hrabri i odlucni da ispratite svoje srce i planove koje imate zacrtane.

 

STRELAC

Samo napred da svoje srce priblizite jednoj osobi. Zelite da vase srce  pripada samo jednoj osobi i da i vi budete stanar u njenom srcu. Od vas se ceka da preduzmete odredjene korake po tom pitanju.

 

JARAC

Imate osecaj da ce ovaj dan da bude po necemu poseban. Mozda oznaci pocetak jednog novog perioda u vasem zivotu. Koraci koje cete preduzeti mogu biti okosnica novih zbivanja koja vas cekaju.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da se odlucite za novi korak. Pred vama je vazna odluka da  je donesete i da je sledite. Osecate da gubite autoritet u ocima jedne osobe i tek cete se u to uveriti za par dana. Nista ne mozete promeniti.

 

RIBE

Vasa ocekivanja su velika, ali i ako se ne ispune, nista za to. Niti cete mnogo mariti, niti se mnogo nervirati. Ma sta bude da bude, vi cete da prihvatite sasvim razumno. Vi ste realista, covek koji je navikao i da uziva i da trpi posledice.

Stranice: 1 2