Posledice ovog trinaestog u mesecu za par dana ce snositi ovi zodijaci!?

Posledice ovog trinaestog u mesecu za par dana ce snositi ovi zodijaci!?

2024-07-13 Off By Admin

Posledice bas ovog trinaestog u mesecu za par dana ce snositi ovi zodijaci!

OVAN

Vreme je da vidite sta vas ceka i da se mirite sa time. Za sada vas cekaju neke bolje stvari i vreme je da se radujete. Nesto sto ne mozete da promenite, nemojte ni pokusavati.

 

BIK

Neko vam se nada da cete se uskoro usmeriti napred. Za sada stojite u mestu i ne cinite bas nista. Propustili ste sansu koja je bila idealna za vas. I neka ce vam se pruziti trenutno, i ako je ne iskoristite, za par dana cete trpeti posledice ovog trinaestog.

 

BLIZANCI

Mozete da cinite sto vam volja dok je osobe kraj vas. Ona vam je podrska i radno i privatno i uvek je uz vas. Sta mislite kako bi bilo da vas ne podrzava u svemu? I da li ste joj zahvalni koliko to zasluzuje?

 

RAK

Niste neko ko mnogo misli o datumima i danima. Dok za druge nije, za vas je trinaest broj koji vam je srecan. I dok mnogi veruju da se tada desavaju manje lepe stvari, vama je to sasvim smesno.

 

LAV

Hocete susret u cetiri oka i necete vise da cekate da vam se ukaze prilika.  Licno cete da sasmi stvorite priliku koju i ocekujete. Zaljubljeni ste u nekoga i vise necete cutati da ste zaljubljeni.

 

DEVICA

Stalno brojite dane i nikako da ovaj dan progurate od sebe.  Stalno ste u ocekivanju da vam se desi nesto lepo. Da vam ovaj dan ostane u lepom secanju i da ga pamtite po necemu posebnom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2