Subota,nedelja,ponedeljak:Slede neke nove ljubavne price i bolna istina ovim znacima!

Subota,nedelja,ponedeljak:Slede neke nove ljubavne price i bolna istina ovim znacima!

2024-07-12 Off By Admin

VAGA

Necete da se obazirete na okolnosti, mada nisu povoljne za vas. Vi necete odlagati ono sto morate resiti. Ovo ce biti dani  da istina stigne i u vasu blizinu. Vreme je  za novu sansu i da nova  ljubavna prica otpocne u vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Raduje vas sto se jedan lik vraca u vasu okolinu. Tek ste ga primetili i drago vam je zbog vas i vasih osecanja. Vreme je za nova osecanja jer i stara u vasem srcu zive jos. Pokazite da cete oziveti staru ljubav.

 

STRELAC

Zelite da sledite srce, makar i znali da necete uspeti. I cinite tako, a ne dozvolite da vas neko obeshrabri. To ce pokusavati jedna bliska osoba, a vi joj ne dozvolite. Na putu do srece ne smete stati! I pratite je sta je spremna da uradi, samo da ne budete srecniji od nje.

 

JARAC

Vreme je da ovih dana zavrsite zapocete obaveze. Neko vas strpljivo ceka i zeli da mu se pridruzite. Obratite paznju koliko vas voli i kojom jakom ljubavlju. Onom koja traje i strpljivo ceka. Na pomolu nova emotivna veza i nova ljubavna prica.

 

VODOLIJA

Budite svesni da vas polako stize sve od pre. Vase tuge i brige, vase nade i snovi. Jednom recju vas stize zivot i vi se ne trudite da to shvatite. Sve vam se cini da vas nece nista sto zamislite. Moracete da se vise posvetite  licnim zeljama i da idete za njima.

 

RIBE

Ako ste tuzni i razocarani, znajte da vas neko voli. Neko bi za vas dao ceo svoj zivot i ne bi zalio ni trena. Osvrnite se malo oko sebe i vidite ko je to.  Potrudite se da to sami otkrijete i da licno budete uvereni u pogled ljubavi. Prepoznacete je u jednim ocima.

Stranice: 1 2