Subota,nedelja,ponedeljak:Slede neke nove ljubavne price i bolna istina ovim znacima!

Subota,nedelja,ponedeljak:Slede neke nove ljubavne price i bolna istina ovim znacima!

2024-07-12 Off By Admin

Slede neke nove ljubavne price i bolna istina ovim znacima!

OVAN

Istina koju cekate ne mora da bude lepa, ni bolna. Ono sto vi ocekujete jeste da zelite samo istinu. Nesto vam je vrlo nejasno i zamrseno, i zelite da definisete situaciju.

 

BIK

Osecate se nezadovoljno, ali zasto sta ne cinite da se stvari poprave? Ne mozete da krivite druge za svoje propuste. Gledajte da licno ucinite nesto kako bi se popravila odredjena situacija.

 

BLIZANCI

Neizvesnost vas muci po pitanju jedne osobe i stalno ste zabrinuti. Gledajte na stvari oko sebe drugacije. Mogli biste da malo sagledate i neke povoljnije okolnosti. Ne mislite samo o problemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Uskoro cete imati novu ljubavnu pricu i to ce biti istina. Nije varka, no verujte da vam se neko sprema prici. Bas ona o kojoj ste potajno mastali, zeleci poznastvo bar. A ono, ceka vas emotivna veza.

 

LAV

Budite sigurni da ce vam se jedna osoba pribliziti. Mada ste sanjarili da vam se desi susret, sve ce biti spontano. Same ce se kockice posloziti i bice kao da ste vec znate dugo.

 

DEVICA

Bolna istina ce da ispliva tako vesto i tako neocekivano. Basa u momentima kada se niste nadali, zateci ce vas. Nesto ste odavno znali ali niste hteli da verujete. Tesite se da je bolje bolna istina, no lazna nada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2