Ovan,Bik,Blizanci,Rak:Ovan ide napred,Bik bezi od istine,Blizanci teraju po svome,Rak cuti…

Ovan,Bik,Blizanci,Rak:Ovan ide napred,Bik bezi od istine,Blizanci teraju po svome,Rak cuti…

2024-07-12 Off By Admin

BLIZANCI

I dalje cete biti samovoljni i teracete po svome. Nije vam bas po volji da nekome izlazite u susret. Vi znate da mislite o sebi i da sebe cenite vrlo visoko. Ono sto ste ucinili za jednu odredjenu osobu, tek cete traziti zauvrat. Cak  necete ni ocekivati da vam se uzvrati, licnocete zahtevati.

Mozda ce vas partner da vam zameri  na tome sto se ponasate kao da mislite samo na sebe. Zasluzuje mnogo vise, samo vi ili se pravite, ili ne zelite da priznate to. U partneru imate veliki oslonac, pa gledajte da ga ovih dana obradujete. Ispunite mu neku zelju, ucinite nesto po njegovoj volji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RAK

Zasto cutite samo i pustate da vas drugi koriste? I sve pocev od vase dobrote, vaseg neznog srca, pa do vasih obaveza? Zasto radite  za dve osobe i sebe ne stedite ni malo bas? I dokle mislite tako?

Vreme je da  da i vi pocnete da cenite sebe, jer svi to oko vas rade i znaju.  Imacete brdo obaveza ali ne sve zato sto sve cekaju vas. Previse obaveza namecete sebi i to ovih dana morate da prestanete.

Neka vas malo zamene vasi bliznji, posebno vas dragi partner. Previse se oslonio na vas i nikako da uvidi da ste i vi preumorni. Vi cutite i trpite, ali ni vi necete dugo .Obecao vam je nesto i vi mudro cutite o tome.

Necete da ga podsecate, vec cekate da se sam seti. Mozda je vase cutanje ispit ljubavi, ili cak test da uvidite iskrenost partnera. Ova ce nedelja biti za oboje poput zadatka koji radite tajno. Svako za sebe pojedinacno, a opet sve u ime ljubavi!

Stranice: 1 2