Ovan,Bik,Blizanci,Rak:Ovan ide napred,Bik bezi od istine,Blizanci teraju po svome,Rak cuti…

Ovan,Bik,Blizanci,Rak:Ovan ide napred,Bik bezi od istine,Blizanci teraju po svome,Rak cuti…

2024-07-12 Off By Admin

Horoskop za narednu sedmicu pokazuje da ovan ide napred, dok bik  bezi od istine!  Pitanje je da li je ovan sagledao svoje mogucnosti, a dokle ce bik da odlaze probleme i kad ce da shvati istinu!?

OVAN

Ne brinite se za naredne dane koji su pred vama.  Neko ste ko uvek ide napred. Tako ste svesni i ostroumni, tako odgovorni i ozbiljni. Vi bar necete nista da prepustate slucaju. Raditi hocete, ali to za vas nije nista novo.Volite da sve drzite u glavi i da konce drzite u svojim rukama.

Ono sto vas ceka necete odlagati i necete pustati nista slucaju. Vi ste nekokovrlo vesto obavlja sve sto je do vas. Oko vas uvek kruzi prica da ste nezamenjivi sto se tice posla i odgovornosti. I dalje cete da grabite napred i da se ne osvrcete.

BIK

Vreme je da sebi postavite prava pitanja i da se ne osvrcete na srecne okolnosti. Nemate vi sta da cinite da se oslanjate na povoljnosti koje se ukazu. Vreme je da konkretno ucinite nesto da uzivate povoljnosti u odredjenim situacijama. Vreme ide,sve bude i prodje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi stalno bezite od problema i tako bezite i od istine. Imali ste nesto na sta ste mogli racunati, pa ste ucinnili pogresan korak. Povukli ste odlucn potez koji je svakako bio pogresan. Mislili ste da nije, a sada iz dana u dan uvidjate da jeste. Da ste svesno pogresili i sada snosite posledice.

Svi gresimo, pa ako ste i pogresilii vi, nije smak sveta! Vazno je da shvatite  i da ucinite nesto da ispravljate greske. Ne budite tvrdogalvi, pocnite se ponasati zrelije. Pocnite resavati svoje probleme umesto sto bezite od njih. Pruza vam se jos jedna sansa i sada je iskoristite kako god znate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2