Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Lav i Vaga ulaze u tajnu vezu,Devica i Skorpija ce glumiti srecu…

Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Lav i Vaga ulaze u tajnu vezu,Devica i Skorpija ce glumiti srecu…

2024-07-12 Off By Admin

VAGA

Ne slutite ad cete uskoro uci i vi u novu emotivnu vezu. I to da cete uci u tajnu vezu sa jednom osobom. Bice to neke ko jos uvek pati i  zeli da u potpunosti zaleci rane svoje bivse ljubavi.

I sami ste imali slicne trenutke, pa ce vam susret sa tom osobom doci kao lek. Novo lice koje cete sresti postace vasa slamka spasa od ocaja i osoba koja ce vas povesti dalje od tuge.

Na  sve sto  se bude desavalo i sami cete osecati srodnost duse i kao da se znate dugo. Necete biti ravnodusni, ali necete ni otkriti da niste arvnodusni.  I uci cete u tajnu vezu koju cete za sada kriti od ociju okoline.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA

Nemojte vise da se smesite lazno i da glumite srecu. Zasto da to cinite kada vam je jako tesko i kada znate da je vasa ljubav lazna. Doslo je vreme da se sve resi. Da se zna sta je sta, i sta jeste i sta nije. Posebno sta nece biti, ni sada, niti bilo kada.

Vec dugo ste u nekom zacaranom krugu, niti nesrecni, niti srecni. Vreme je za nove korake, nove odluke. I vreme pravo da se zna sta cete dalje. Da uvidite da u vasoj vezi nema ljubavi, jer je ona lazna.

Da je sve samo stvar navike, i da ste glumci pred ocima okoline. Samo dobri glumci koji glume da se vole. Vreme je da padnu lazne maske i da laznoj ljubavi ucinite kraj.

Stranice: 1 2