Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Lav i Vaga ulaze u tajnu vezu,Devica i Skorpija ce glumiti srecu…

Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Lav i Vaga ulaze u tajnu vezu,Devica i Skorpija ce glumiti srecu…

2024-07-12 Off By Admin

Opet neki dueli se vode u sedmici pred vama, jer ce lav i vaga uci u tajnu vezu, dok ce skorpija i devica glumiti srecu…

LAV

Mozda mislite da nije vreme za novu vezu, ali iznenadjenja slede. Idete za obavezama i njima ste se predali. Vec ste bili zavedeni i mislili da volite i da ste voljeni. Nadali ste se da je to ljubav vaseg zivota, ali sve se okrenulo natraske. I sami ste zaveli nekoga slicnoga sebi, a misleci da cete ga moci oblikovati po svojoj volji. Da cete ciniti onako kako mislite i zavesti snagom ljubavi.

Tek kada ste shvatili da niste slicni, bilo je kasno. Ostali ste tuzni, sami i razocarani. Predati zaboravu i brisanju uspomena, srescete neko novo lice. Necete biti tako predani, ni tako spremni da opet volite i verujete ponovo.

Zato cete uci u tajnu vezu da biste  prvo uvideliil koliko su stvarna i iskrena osecanja. Cak ce vam tako biti i draze da sakrijete svoja osecanja i da izlazite na svoja omiljena mesta.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Mozda ste odavno svesni necega sto nije ni blizu onako kako vi to prikazujete. Svakako da se osecate tako da vise ni sami ne znate sta su vasa stvarna osecanja. Zapravo, u zadnje vreme se osecate kao u zacaranom krugu. Sa nekom ste osobom  u vezi i delujete kao da je sve u redu. Tek ce se otkriti sve!

Niko ne zna da od vas dvoje svako vodi svoje interese. I da se svako bori za svoje poene, i svakako za licne interese. Tek ce se otkriti da ste u laznoj ljubavi sa njom. I da je sve ono sto ste se nadali da jeste, samo opsena i varka. Sve dalje od ljubavi, od veze, a blize glumi lazne ljubavi…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2