Bik,Blizanci i Skorpija:Ovo je vas vikend horoskop!

Bik,Blizanci i Skorpija:Ovo je vas vikend horoskop!

2024-07-12 Off By Admin

  BLIZANCI

Ovaj vikend ce doneti priliku da ostvarite svoje snove. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Jedan lav vas voli i on ce vam to ovog vikenda dokazati na delu.

Mozda ce prosto umeti da vam pridje na jedan zaista poseban nacin i pokaze vam koliko je lepo imati nekoga ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin. Sreca ce biti na vasoj strani, a vi konacno znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo.

Nemojte odustajati od svojih snova vec se radujte onome sto sledi. Imajte na umu da ce ovaj vikend biti ujedno prilika da dobijete ono sto zelite. Jednom ovnu ste vazni i dragi i voli vas na poseban nacin, pa svakako da imate priliku da birate izmedju njega i pomenutog lava. Vi imate ono nesto posebno u sebi, pa i ne cudi sto mnogi sa vama zele da imaju mnogo vise od prijateljstva.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  SKORPIJA

Vama sledi vikend iz snova. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, to cete biti vi. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nekome ste jako vazni i dragi. Razmislite o tome i idite ka svom cilju korak po korak.

Ovo ce biti dani za ljubav. Dani kada cete moci da nastavite sa nekim iz vase proslosti. Ostalo je samo na vama, ucinite onako kako nalaze srce jer nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce srce moci da odabere ono sto je najlepse za vas.

Imajte na umu da ce posebno uzivati skorpije koje su sada u vezi. Ovaj vikend ce vama doneti ostvarenje zelje, a moguca je cak i prosidba. Ostalo je samo na vama, imajte na umu da ce sve biti moguce.

Stranice: 1 2