Bik,Blizanci i Skorpija:Ovo je vas vikend horoskop!

Bik,Blizanci i Skorpija:Ovo je vas vikend horoskop!

2024-07-12 Off By Admin

 Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, imajte na umu da nema nimalo sumnje da ce vikend koji sledi doneti promene.

 

 BIK

Vikend ce biti prilika da vam krene na bolje. Da se konacno neke vase zelje ostvare. Ucinite onako kako vam nalaze srce i imajte na umu da je ovo sjajna prilika za vas. Zeljni ste ljubavi. I toga da imate nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin.

Ovaj vikend moze da donese jedno lepo poznanstvo i da upoznate nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin. Razmislite o tome ali vrlo  je vazno da kazemo da je izvesno da je neko spreman da se bori za vas. Mozda vi vec imate u svojoj blizini nekoga kome ste na prvom mestu i ko je spreman da se bori za vas na pravi nacin. Imajte na umu da cete biti znak koji ce moci da kaze da su mu ova dva dana donela promene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste sada u vezi zapitajte se sta je ono sto vam treba. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska, Dakle, treba da cuvate tu osobu jer je iskrena i jer su njene namere i emocije prema vama iskrene. Itekako je vazno da budete fer prema njoj, da je volite, da prosto ne budete neko ko je pored nje, a ne pruza joj ljubav. Ako su se vase emocije ugasile, u redu je. Sve je u redu, sve dok ne dajete laznu nadu i dok ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Bice ovo jako zanimljiv vikend.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2