Skorpija i Bik:Saznajte sta vam sledi do kraja meseca jula!

Skorpija i Bik:Saznajte sta vam sledi do kraja meseca jula!

2024-07-11 Off By Admin

 BIK

Shvaticete na cemu ste sa nekim do koga vam je stalo. Ali, isto tako, dani do kraja meseca vama  mogu da donesu kajanje. Moguce je da vi sada niste svesni toga koliko ste bili voljeni. Imali ste nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokazuje iz dana u dan, ali se cini da je vama bilo malo.

Sada ce doci do toga da saznate da je ta osoba krenula dalje. Mozda ona kraj sebe ima nekoga ko ce je voleti i usreciti na pravi nacin. Onako kako vi niste mogli ni da zamislite  da mozete biti voljeni.

Fokusirajte se na svoje zelje i potrebe ali razmislite o tome da li mozete neke stvari, ili neke greske da ispravite. Treba da znate da ovo nikako nisu dani kada inat i ponos treba da vam budu na prvom mestu. Moguce je da cete uspeti u svojim namerama i moci da kazete da ste dobili neciji oprostaj ali naravno da to nece doci preko noci. Bice ovo dani za promene.

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko ko ce biti jako uspesan kada je o novcu rec. Mnogo cete raditi ali je vrlo vazno da kazemo da ce vam se rad i trud i isplatiti.

Bitno je da idete ka svom cilju ali da zaboravite na inat. On vam nece doneti nista dobro. Razmislite o tome sta zelite i idite ka svom cilju jer ljubav sledi. Pre ili kasnije ce sve doci na svoje, ako se na vreme promenite… Slede zanimljivi dani.

Stranice: 1 2