Petak,subota,nedelja:Nekome ce se ostvariti zivotna zelja!

Petak,subota,nedelja:Nekome ce se ostvariti zivotna zelja!

2024-07-11 Off By Admin

 VAGA

Tri dana koja su pred nama ce doneti uspeh na polju posla. Vazno je da kazemo da ste neko koga cekaju velike promene. Vazno je da ucinite onako kako nalaze vase srce. Jedna vodolija je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte to zaboraviti.

 

 SKORPIJA

Bice ovo jako lep period. Jedan rak je iskren prema vama. Jasno je da vas niko nikada ranije nije voleo na takav nacin. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Nemojte kriti svoje emocije.

 

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam nedostaje za srecu. Vi silno zelite da imate kraj sebe nekoga  ko ce vas voleti. Ali, sada nije pravo vreme za emocije. Imajte na umu da je doslo vreme da se fokusirate na ono sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako nemate nikoga u svom zivotu. Razmislite o tome.

 

 JARAC

Nemojte odustajati od svojih planova. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ali, nemojte ni prastati nekome ko nikada nije bio fer prema vama. Ako vas je neko lagao ranije, znajte da ce vas slagati ponovo. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Jasno je da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Naredna tri dana ce doneti preokret u vasem zivotu. Zelja moze da vam se ostvari koja se tice posla. Ali, ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ne treba da obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Mnogo toga je na vama.

 

RIBE

Jako je vazno da kazemo da ce doci do toga da vam se ostvari kolo srece. Tri dana koja su pred nama ce doneti pravu ljubav. Zelja vam je da imate nekoga ko ce vas voleti iznad svega.

Imajte na umu da je ovo srecan period za vas i da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac.

Stranice: 1 2