Najbolji drug ovog zodijaka postace mu ljubav zivota i centar sveta!

Najbolji drug ovog zodijaka postace mu ljubav zivota i centar sveta!

2024-07-11 Off By Admin

 

VAGA

Nemojte biti dvolicni po pitanju jedne osobe. Pokazite sta osecate i ne krijte osecanja. Mozda se udruze  vase  simpatije sa zeljom u srcu. I tako vam daju osecaj sigurnosti da ste pred novom srecom.

 

SKORPIJA

Nesigurni ste u srce i osecanja svoga srca. Moracete biti i sigurniji i konkretniji. Jedna osoba zaljubljena u vas, samo trazi da se izjasnite. Makar i to bila odluka kakvu ne ocekuje od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vi ste car u onome sto oisecate i kada su u pitanju zelje srca. Vi ne krijete osecanja i stalno ih govorite. Vi uvek idete za zeljom, pa tako odredjujete i svoju srecu. Sami ste kovac zelje i srece, pa je uz vas i prati vas.

 

JARAC

Moracete znati koji vam je cilj i hvatati pravac u tom smeru. Srce vam ludo kuca ali se plasite da otkrivate osecanja. Cesto ste tuzni i nesrecni, bas zato sto se plasite da priznate svoja osecanja. Neko vas smatra za druga, a vi sanjate da mu budete sve u zivotu.

 

VODOLIJA

Mislite da znate sve i da uvek donosite prave odluke. Mozda jesu prave u pravom trenutku, a da li su ispravne? Volite da brzate, da donosite svoje misljenje, bez da ste ga razmotrili bolje. Upravo snosite posledice pogresne procene.

 

RIBE

Samo napred i ne bojte se za svoje srce. Vi ste realista koji zna sta ce i sta mora. Mirite se sa onim sto je, a borite se ako mislite da imate sanse. Uskoro cete imati sansu kod osobe za koju ste mislili da nikada nece da vam pruzi priliku.

Stranice: 1 2