Dani u kojima se sve menja za trista stepeni, donose dugo ocekivane promene!

Dani u kojima se sve menja za trista stepeni, donose dugo ocekivane promene!

2024-07-11 Off By Admin

Ovo su dani u kojima se sve menja za trista stepeni! Ovim znacima dugo ocekivane promene!

OVAN

Mislite na dane koji slede i zelite da budu dani promena. Ne malih, vec da budu dani promena koje ce da sve menjaju za trista stepeni. Vreme je za bolje dane  i za dugo ocekivane promene na emotivnom polju.

 

BIK

Saberite sva desavanja u zadnje vreme i potrazite gde ste pogresili. Ne mozete vise da bezite od problema i da ne gledate stvarnost. Izvesni su vasi odredjeni koraci i losi potezi koje ste povukli. Cinite nesto!

 

BLIZANCI

Mozda je sada cas da cinite nesto za sebe. Samo od vas zavisi sta cete i kako dalje. Nervirate se i za sitnice, a kamoli za ozbiljno nesto. Glavom ne mozete da razbijete zid. Cinite promene po pitanju nervoze, ne vredi vam.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ovo su dani promena koje ste predugo ocekivali. Vreme je da ucinite nesto  i menjate sve za trista stepeni. Stavicete sebe u prvi plan i to ce sve oko vas da iznenadi. Vreme je da pustite svoj glas jer ste previse cutali.

 

LAV

Potrudite se da dodjete do jednog srca. Jasno je da znate kome to srce pripada. I ono je zaljubljeno u vas, ali vam za sada ne zeli ni reci, niti sugerisati. Ceka na vas potez pa nemojte da ga obeshrabrite.

 

DEVICA

Trudite se da sakrijete ljubav i da istovremeno dodjete do jedne osobe. Zasto se ponasate tako, kada ste zaljubljeni? Neka ovi dani budu dani promena u kojima se sve menja za trista stepeni. Pridjite i recite sta vam je na srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2